-
Aan een expositie kan op allerlei manieren aandacht besteed worden. Virtagal kan ook in opdracht extra dingen voor U doen, zoals een video plaatsen of voor u maken en QR-code's toepassen

VIDEO's
Ook het plaatsen van video's op VIRTAGAL is mogelijk. Dat kan zijn uw eigen YOUTUBE's (A) of op deze site geplaatst (B).
In opdracht kan ook een video worden gemaakt.
Informeer naar de mogelijkheden.
Hieronder twee voorbeelden, hoe een schilderij tot stand is gekomen en de expo van Le Jardin in de zomer van 2016.
QR code
Een QR-code is een bepaald type tweedimensionale streepjescode die in 1994 is ontwikkeld door Denso Wave, een dochteronderneming van het Japanse bedrijf Denso. De letters QR zijn een afkorting van Quick Response ("snel antwoord").
In Japan beschikte men echter al vroeg over gsm-telefoons met camera's en internettoegang (i-mode). Zo ontstond het idee de QR-code te gebruiken voor het aanbieden van een URL. De URL wordt hierbij gecodeerd tot een QR-code, die wordt afgedrukt in een tijdschrift, op een poster, of op de verpakking van een product. De gebruiker richt de camera van zijn telefoon op de QR-code, en neemt hiervan een foto. De code wordt door een QR-lezer in de telefoon omgezet in een URL, waarna in de webbrowser van de telefoon de bijbehorende website wordt getoond. Deze methode bespaart de gebruiker het moeizaam op een telefoon intypen van een URL. Tegenwoordig beschikken alle smartphones over een QR-codescanner.
Recente scanners op mobiele telefoons (RedLaser op iOS) hoeven niet meer eerst een foto te nemen om die vervolgens te analyseren. Deze scanners kunnen realtime een QR-code scannen, waarmee het scannen van QR-codes ook echt snel wordt.
Op een vergelijkbare manier kunnen e-mailadressen, contactinformatie (vCards), agenda-afspraken, GEO-locaties, sms-berichten, telefoonnummers en teksten (maximaal 7089 tekens) worden aangeboden. Met een druk op de knop staat vervolgens bijvoorbeeld een afspraak in de agenda, of kan er genavigeerd worden naar een bepaalde locatie. De gescande GEO-coördinaten worden daarbij rechtstreeks in het navigatieprogramma van de telefoon ingevoerd.
Voorbeelden
Bezoeker scant QR-code in een museum
Download adres smartphone applicatie
EXPO JARDIN15
Alle informatie over een schilderij
(
http://www.virtagal.fr/artistes/werk.php?ID_numero=205)
- Virtagal heeft de mogelijkheid de QRcodes te genereren / te printen in een catalogus of prijslijst / stickers om snel informatie te geven over
  een schilderij op een expositie als deze door een smartphone wordt gescand. Nu moest het expositie nummer nog gekozen worden.
Scan
QR
Code
VIRTual   Art  GALLery  International
Extra
A
B