Ik woon inmiddels al meer dan zeventien jaar in Frankrijk en  ik werk hier als kunstschilder met als stijl realisme (vaak hyperrealisme genoemd).
Ik schilder omdat de prachtige natuur mij de nodige inspiratie en rust geeft en ik daarbij alles om mij heen vergeet als ik aan het schilderen ben.
Heel Frankrijk is een prachtig en vriendelijk land en er zijn pitoreske dorpjes, mooie landschappen, dieren en vriendelijke mensen die mij inspireren!

Natuurlijk heeft mijn op 22 augustus 2008 overleden oudste dochter Mariska mijn leven drastisch veranderd.
Mijn artistiek werk was daardoor wat naar de achtergrond verdreven. Zij heeft een aparte herdenkingsplek op het Internet gekregen
(klik op Mariska).
Heel veel mensen bezoeken mijn site juist om meer te weten te komen wat er met haar is gebeurd. Nog steeds lopen degenen die hier verantwoordelijk voor zijn in Australië al jaren vrij rond.
Door corruptie is de zaak nog steeds niet opgelost, dat vreet aan je.

Ik schilder of ik ben creatief bezig juist ook om mijn gevoel tot uitdrukking te brengen.
Inmiddels zijn er weer wat werkstukken van mijn ezel afgekomen.
Dank zij de snelle internet verbinding met FIBER heb ik ook hier 'à la campagne'  contact met mensen over de hele wereld.

Sinds ik FIBER heb is het werken aan sites, ook een hobby van mij, zeer plezierig geworden;
lange wachttijden behoren tot het verleden. Onlangs heb ik van mijn computer (aparte harde schijf van 2Tb) een server gemaakt. Die snelheid is zelfs met Fiber niet te evenaren. Bijna al mijn pagina's
maak ik in de taal php en dat is een server gerichte taal, hierdoor kan ik supersnel het eindresltaat zien. Ook gebruik ik op dezelfde server, MySQL, waardoor het werken met databases mogelijk werd tijdens de try-outs.

Reacties per email worden natuurlijk zeer op prijs gesteld.
Opdrachten zijn natuurlijk eveneens welkom en door een druk op de opdrachtknop kunt u die geven.

Met vriendelijke groet,
Herbert Mast

artiste peintre Le Jardin
Presentatie in het Frans

OPDRACHT

Mariposa
De site van artiest Herbert Mast
www.herbertmast.com