Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at G:\PleskVhosts\herbertmast.com\httpdocs\virtagal\catalogNL.php:26) in G:\PleskVhosts\herbertmast.com\httpdocs\virtagal\catalogNL.php on line 29

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at G:\PleskVhosts\herbertmast.com\httpdocs\virtagal\catalogNL.php:26) in G:\PleskVhosts\herbertmast.com\httpdocs\virtagal\catalogNL.php on line 29
VIRTAGAL - Galerie Virtuelle d'Art -
Artiest niet ingelogd
International
Catalogus in PDF
NIEUW !
In een catalogus staat het werk van de artist. Vaak is het een gedrukt exemplaar, maar dat hoeft niet. Staat het werk in een PDF versie, dan kan je meer informatie krijgen als er links in staan. Uiteraard is dit alleen mogelijk als het PDF document op de computer met een Internet verbinding kan worden bekeken.
VIRTAGAL heeft ook dit mogelijk gemaakt. Een PDF catalogus van een artiest of een vereniging wordt automatisch gegenereerd en kan daarna worden opgeslagen.
Zijn er veel pagina's, dus ook veel foto's, dan kan zo'n PDF document erg groot worden, bijvoorbeeld groter dan 40Mb! Zo'n bestand verstuur je niet als bijlage in een email.
In dat geval is het handig de link in de email mee te sturen waar dit grote document op internet staat. Is dit niet mogelijk, omdat het niet is opgeslagen op een (persoonlijke) site of CLOUD, dan kan het op de VIRTAGAL site worden gegenereerd!  Hoe dit werkt wordt verder uitgelegd.

CATALOGUS van een expositie
Als voorbeeld nemen we de (kleine) expositie, die de gemeente Le Jardin samen met de CAPM in augustus 2015 heeft georganiseerd.Hieronder een voorbeeld van een FLIPBOOK, de opgeslagen PDF en de
link om dit document te genereren. Een FLIPBOOK is een aparte applicatie om van een PDF bestand een boek of een folder te maken op het scherm, waardoor je kunt bladeren.
Dit wordt (nog) niet door VIRTAGAL ondersteund, aangezien dit geld kost.
In FLIPBOOK
Het programma, dat de PDF hiernaast genereerde, was slechts 22,9 kB groot!  Het gegenereerde PDF- document is 848Kb groot! Hier werd gebruik gemaakt van thumbnails. Klik op het plaatje om het PDF resultaat te zien.
Read the PDF Bekijk de PDF
Verschillende PDF's
CATALOGUS persoonlijk
In dit PDF voorbeeld worden alle werken van één artiest getoond
CATALOGUS persoonlijk met QR-codes
In dit PDF voorbeeld worden ook alle werken van één artiest getoond.
De omschrijving is echter vervangen door een gegenereerde QR code,
die met een smartphone gelezen kan worden.
FACTUUR
Dit is een ander voorbeeld van het gebruik van PDF.
ANDERE MOGELIJKHEDEN
Een PDF kan ook worden toegepast bij het genereren van een certificaat van echtheid. Deze optie is in studie.
Ook wordt gedacht aan het genereren een visite kaartje waar ook een QR code wordt weergegeven met informatie die anders niet op het kaartje zou passen.

Zonder schriftelijke toestemming van de artiest mogen werken niet gebruikt worden

>
CV ARTIEST / BIOGRAFIE
Na het opzoeken van een artiest (http://galerie.herbertmast.com/virtagal/zoek_artiest.php) en door op zijn foto te klikken, kun je de biografie van een artiest lezen.
Op deze pagina
(http://galerie.herbertmast.com/virtagal/artistes/artiest.php?nom=....) bevindt zich een printknop die naar de afdrukfunctie van uw computer leidt.
U kunt de bestemming wijzigen met de optie: op te slaan als een PDF-document.
Hier   is een voorbeeld.